Концерт Христини Соловій у Львові транслюватимуть наживо. Де переглянути

6617 0
28 червня о 20.00 до Дня Конституції України Alfa Jazz Fest презентує ексклюзивний виступ Христини Соловій на відкритій сцені на площі Ринок.
фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

Сьогодні, 28 червня о 20:00 Христина Соловій презентує ексклюзивний виступ на відкритій сцені джазового фестивалю на площі Ринок, інформує офіційний сайт Alfa Jazz Fest.

Концерт відбудеться в рамках дебютного всеукраїнського турне лемківської співачки «Жива вода». Він стане подарунком від Alfa Jazz Fest для львів’ян і гостей міста та закриє цьогорічний фестиваль.

Концерт можа буде подивитись у прямій трансляції на YouTube-каналі Христини Соловій:
https://youtube.com/khrystynasoloviy

Посилання на пряму трансляцію: https://youtu.be/TtY-iFHvekg

Читайте також: Опера не може й не має бути самоокупною, – солістка Віденського оперного театру Зоряна Кушплер

Довідково. Христина Соловій – українська співачка, музикант, виконавиця авторських та народних, переважно лемківських пісень в сучасних аранжуваннях. Виступ на Alfa Jazz Fest відбудеться в рамках дебютного всеукраїнського турне "Жива вода», географія якого вже охопила 13 міст, 18 концертів та близько 15 тисяч слухачів. Концерт Христини стане подарунком для львів’ян і гостей міста та закриє програму фестивалю 2017 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!