Коронавірусну інфекцію виявили ще у 48-ми мешканців Львівщини

5227 0
За добу в місті провели 186 ПЛР-тестів.
Фото: РБК

Фото: РБК

У Львові та на Львівщині лабораторно підтвердили 1333 випадки інфікування коронавірусом, з них 35 – летальні. 276 пацієнтів вже одужали. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: На Львівщині ще не почали робити ІФА-тести, які є дешевшими та безпечнішими, ніж ПЛР 

За вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 186 ПЛР-тестів, з яких 48 – позитивні (серед них – 27 це мешканці Львова).

Як уточнили у ЛОДА, у стаціонарах області перебуває 451 хворий. 168 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 67 – в Центрі легеневого здоровя, 65 – у 8 міській клінічній лікарні, 46 – у 1 МКЛ, 69 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 17 – у Стрийській міській лікарні, 10 – у Кам'янка-Бузькій лікарні, 4 – в Стебницькій міській лікарні, 4 – в Сокальській ЦРЛ, 1 – у ОХМАТдиті.

34 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. Восьмеро підключені до апаратів ШВЛ.

Читайте також: Карантин у Львові триватиме до 29 травня

Нагадаємо, що садочки і транспорт у Львові зможе запрацювати лише після 29 травня, за умови, що динаміка захворювання не буде збільшуватись.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!