Кошти на оздоровлення дитини учасника АТО. Як отримати у Львові?

5801 1
Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників АТО.
фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.varianty.net

фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.varianty.net

Положення визначає порядок надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців Львова. Одноразова матеріальна допомога надається у розмірі 2800 грн. на кожну дитину віком від 4 до 18 років станом на день подання заяви.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги один з батьків дитини подає за місцем реєстрації до відповідного відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді заяву за встановленою формою. Заяву можна завантажити та роздрукувати ТУТ.

До заяви додаються такі документи:

· Копія паспорта (1,2,11,12 стор.);

· Копія Ідентифікаційного номера;

· Копія свідоцтва про народження дитини (дітей);

· Довідки, листи, посвідчення та інші письмові документи, які підтверджують участь особи в антитерористичній операції, видані та скріплені печаткою уповноважених органів.

Останнім днем подання заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги є 30 листопада 2015 року. Одноразова матеріальна допомога надається один раз на рік на кожну дитину учасника антитерористичної операції, виплачується у грошовій формі на особові рахунки заявників, відкритих в уповноважених банків.

Розгляд заяв про одноразової матеріальної допомоги та прийом документів здійснюють відповідні відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час подання копій документів заявники надають їх оригінали для огляду та засвідчення копій працівником відповідного відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який приймає документи від заявника.

Про прийняте рішення Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє заявників відповідно до законодавства України

Джерело: прес-служба міста

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
3 Червня, 2015 00:15
оксана А дітям у Львівській області надається допомога? Чи тільки у Львові?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!