Козицький сказав, скільки жителів Львівщини мобілізували до війська

18531 0
Чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину із зони бойових дій, також необхідно встати на облік.
Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

За попередню добу на Львівщині мобілізували 475 мешканців, а від початку повномасштабного вторгнення до війська пішли майже 28 тисяч мешканців. Про це сьогодні, 19 березня, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Мобілізували за добу 475 жителів Львівщини. Від початку повномасштабного вторгнення – майже 28 тисяч», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

Цього тижня міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що понад 5 тисяч чоловіків, які переїхали у Львів з регіонів, які обстрілює Росія, стали на облік у військомати за останній час.

Додамо, що чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, потрібно не пізніше 24 годин після прибуття з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік. Про це йдеться у наказі начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького №2/22 від 27.02.2022 року.

Зазначимо, що об'єднаний військовий комісаріат Галицько-Франківського району, Личаківсько-Залізничного і Шевченківського району розташований на вулиці Батуринській, 2, неподалік від ТРЦ «Форум». Сихівський військомат знаходиться на вулиці Стрийській, 105. Керівники підприємств, організацій, які здійснюють розміщення переселенців-чоловіків, повинні забезпечити виконання вказаних вимог, інформувати територіальні центри та районні військові адміністрації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!