Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1726 0
Цього тижня у Львові виступатиме фрік-кабаре Dakh Daughters, відбудеться низка прем'єр фільмів, а також вечірка на Ґанку.

Понеділок, 7 жовтня

Дах Дотерс у Львові

Коли: 19:00-22:00;

Де: Національний драм театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 540-1290 грн.

Їм аплодують Сіетл та Сан-Франциско, про них пишуть The New York Times та Rolling Stone. Фрік-кабаре Dakh Daughters Band повертаються додому після великого туру Америкою та Канадою.

Прем’єра документального фільму «Brutto Nostra»

Коли: 17:20-19:20;

Де: кіноцентр, вул. Володимира Великого, 14а;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням.

Вівторок, 8 вересня

Lords Of The Sound. Краще за 5 років 

Коли: 20:00-22:00;

Де: Львівська опера, пр. Свободи, 8;

Скільки: від 440 грн.

Молоді, запальні, артистичні Lords of the Sound занурять вас у дійство та наситять вибуховими емоціями 8 жовтня 2019 у театрі Опери та Балету на концерті «Краще за 5 років»! В концерті візьмуть участь музиканти оркестру Lords of the Sound.

Презентація книги Вахтанга Кіпіані «Справа про Василя Стуса»

Коли: 16:00-17:30;

Де: паркова аудиторія Українського католицького університету, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

Про книгу «Справа про Василя Стуса»: це правда про кримінальну справу, життя і смерть Василя Стуса. У ній Вахтанг Кіпіані зібрав архівні документи з кримінальної справи Василя Стуса, покази свідків, листи поета з тюрми, спогади його рідних та друзів. Ознайомившись із наведеними матеріалами, читачі дізнаються про невідомі факти щодо життя, ув’язнення та загибелі Стуса, які досі охороняли під грифом «Секретно».

Середа, 9 жовтня

«Що? Де? Коли?» та Шерлок

Коли: 19:30-22:30;

Де: МолодоЗелено, вул. Джерельна, 20;

Скільки: реєстрація за посиланням.

Львів’ян чекає пакет з 36 питань. Організатори не змогли домовитися, який Шерлок кращий, і вирішили писати питання про них усіх: літературному, голлівудському, у виконанні актора Бенедикта Камбербетча і навіть про Шерлока з Боллівуду.

Музика Свободи

Коли: 19:00-21:30;

Де: Львівська опера, пр. Свободи, 8;

Скільки: 50-500 грн.

Зі сцени опери прозвучать знакові твори засновника The USAFE Band Гленна Міллера, Бінга Кросбі і Елвіса Преслі. Надихаючий американський джаз часів Другої світової війни і свінгові версії українських патріотичних пісень «Многая літа», «Червона калина», «Лента за лентою» – на глядачів чекає парад прем'єр.

Четвер, 10 жовтня

Презентація фільму «Незламні». Зустріч з акторами та режисером

Коли: 18:30-21:30;

Де: вул. Коперника, 40а;

«Незламні» – короткометражний художній історико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, що розгортаються у місті Городку на Львівщині у 1932 році.

Lviv Fashion Cinema

Коли: 19:00-20:25;

Де: кінопалац на Коперника, 9;

Скільки: 70 грн.

10-13 жовтня у Львові вперше проходитиме Lviv Fashion Cinema - новий проєкт Lviv Fashion Week, що поєднає моду та кіно.  У четвер запрошують подивитися «Моє покоління» – архівні кадри та сучасні інтерв’ю Міка Джаггера, Джона Леннона, Твіґґі та Маріанни Фейтфулл. Вони розповідають як Англія перетворилася на мекку моди, рок-н-ролу та сучасного мистецтва.

П’ятниця, 11 жовтня

Славенка Дракуліч зустрінеться з читачами у Львові

Коли: 18:00-19:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно.

Славенка Дракуліч – хорватська письменниця та журналістка, її есеї та книжки перекладено багатьма мовами. Статті Славенки Дракуліч публікували The New York Times Magazine, The Guardian, The New Republic. Вона є позаштатною редакторкою та авторкою у виданні The Nation (США), дописує для Süddeutsche Zeitung (Німеччина), Internazionale (Італія), Dagens Nyheter (Швеція), Eurozine та інші видання.

Zavtra X Ganok

Коли: 23:00-04:00;

Де: вул. Заводська, 31;

Скільки: 130-160 грн, в день вечірки – 200 грн.

Минулого разу їх сет зібрав на Ґанку майже 500 людей, а десь половина ночі пройшла під ваші захопливі крики і свист. Тепер вони повертаються до нас, щоб встигнути зловити одну з останніх теплих ночей року. RAWAX, Rinse France, Laconica, Trommel, Dzvin, Recordeep, Радіо Аристократи – всі ці назви можна зустріти в інших анонсах, що пов’язані з хлопцями, але 11 жовтня матимуть значення лише наступні імена:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!