Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1745 0
Цього тижня у Львові відбудуться дискусії на теми архітектури та дизайну, виставка графіки, зустріч для івенторів, а також майстер-клас із акторської гри для всіх охочих.

Вівторок, 15 жовтня

Архітектура (а)політична: про радянське та дискусії навколо

Коли: 18:30-19:30;

Де: виставковий зал Центру міської історії, вул. Ак. Богомольця, 6;

Скільки: безкоштовно.

Радянська архітектурна практика є одним з найбільш знаних та радикальних прикладів переплетення архітектурного, політичного, ідеологічного та державного. Саме неможливість відокремити їх визначає її тотальність. Проте навіть у інших політичних контекстах складно говорити про архітектуру поза політикою.

Лекція про книгу та показ фільму «Захар Беркут» А. Сеітаблаєва

Коли: 19:00-21:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: від 100 грн.

«Кінопалац» ласкаво запрошує усіх охочих на особливий перегляд українського блокбастеру «Захар Беркут» Ахтема Сеітаблаєва, перед яким франкознавець Богдан Тихолоз прочитає цікаву лекцію про однойменну повість Івана Франка.

Середа, 16 жовтня

Майстер-клас з імпровізації від театру «Воробушек»

Коли: 12:00-14:00;

Де: Акторська школа «Прожектор», вул.

Скільки: 350 грн (реєстрація за посиланням).

Майстер-клас для усіх, хто хоче спробувати на собі реальні навики та переваги мистецтва імпровізації.  

Лекція Володимира Станчишина «Мистецтво асертивності: як говорити «Ні» та будувати добрі стосунки»

Коли: 18:30-19:30;

Де: Книгарня «Є», пр. Свободи, 7;

Скільки: безкоштовно.

Книгарня «Є» запрошує на лекцію психолога та психотерапевта Володимира Станчишина «Мистецтво асертивності: як говорити «ні» та будувати добрі стосунки».
Асертивність – це вміння у ввічливий та доброзичливий спосіб відстояти себе, висловити свої почуття та думки, не ображаючи і не порушуючи прав інших людей. Це один зі стилів комунікації.

Четвер, 17 жовтня

What is Urban Design?

Коли: 18:30-20:30;

Де: Порохова вежа, вул. Підвальна, 4;

Скільки: безкоштовно.

На зустрічі досвідчені архітектори та експерти з України та Німеччини дадуть відповіді на запитання: наскільки високими можуть бути будинки, якого розміру має бути сквер, яка структура міста краще: середньовічного чи радянського міста, навіщо потрібен дизайн містобудування і які його переваги.

Event Club #1

Коли: 19:00-22:00;

Де: Futura Hub, вул. Кульпарківська, 200а

Скільки: для участі потрібно зареєструватися.

Event Club - це знайомство та нетворкінг між івенторами, обмін досвідом з метою росту кваліфікації та уникнення факапів на ринку. Подія буде цікавою та корисною Вам, якщо Ви: івент-менеджер, представник технічноі компанії-підрядника, організатор подій, креативний спеціаліст, представник локації, ведучі або артист, представник прокатної компанії, представник тікетінг-оператора, промоутер, шоу-бізнесмен або інший зацікавлений спеціаліст.

Гумор-кабаре «Вечір колєг»

Коли: 19:00-22:00;

Де: Копальня кави, пл. Ринок, 10;

Скільки: від 200 грн.

П’ятниця, 18 жовтня

Виставка графіки Лесі Квик

Коли: 18:30-19:30;

Де: вул. Погулянка, 5;

Скільки: безкоштовно.

Запрошуємо на виставку Лесі Квик. У арт-просторі центру бізнесу та дизайну Design House представлять нові та вже знакові роботи художниці.

Виставка «Світ Захара Беркута»

Коли: із 10:00;

Де: Музей пивної історії «Львіварня», вул. Клепарівська, 18;

Скільки: вхід в музей – 70 грн.

На виставці буде представлено 25 унікальних образів, створених художницею з костюмів Антоніною Белінською спеціально для зйомок історичного екшена. Ви побачите створений вручну одяг, який підготувала для фільму талановита команда костюмерного цеху.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!