Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1656 0
Цього тижня у Львові відбудеться низка вечірок до Хеловіну, інтелектуальні ігри за мотивами популярних серіалів, а також фестиваль французької анімації.

Понеділок, 28 жовтня

Smart Time. How I Met Your Mother.

Коли: 19:30-22:00;

Де: Пивоварня Старгород, вул. Римлянина, 1;

Скільки: 100 грн з учасника, студентам – 70 грн.

Командна гра за мотивами популярного серіалу «Як я зустрів вашу маму».

Підступність і кохання

Коли: 19:00-22:00;

Де: Театр ім. Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 150-720 грн.

Всесвітньо відомий шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера, який вже понад два століття не сходить із провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд – всесильної коханки герцога, що прагне досягти найвищої вершини слави, багатства й жіночого щастя.

Вівторок, 29 жовтня

Фестиваль французької анімації

Коли: 14:30-15:45;

Де: кіноцентр, вул. В. Великого, 14а;

Скільки: 60 грн.

До десятиріччя Альянс Франсез у Львові та з нагоди 18-го Свята анімаційного кіно, спільно з Lviv Film Center організовують Фестиваль французької анімації з 28 до 31 жовтня та пропонують найкращі зразки мультиплікації Франції за останні десять років. Показ відбуватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами. У програмі другого дня –"Картина".

Виставка Адріани Довгої «Репетиція»

Коли: 13:00-19:00;

Де: Львівський органний зал, вул. С. Бандери, 8;

Скільки: 25 грн.

Адріана Довга займається фотографією з 2009 року. Учасниця та призерка багатьох українських та міжнародних конкурсів, зокрема у Польщі, Бельгії, Сербії, Туреччині. Членкиня міжнародної фотографічної спільноти (FIAP) та Української Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ). Мала персональні виставки в Україні (Львів, 2014) та Польщі (Перемишль, 2018; Ярослав, 2019).

Середа, 30 жовтня

Допрем’єрний показ вистави «Пауза»

Коли: 19:00-21:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

Головні герої вистави - сучасні львів’яни. Як ми себе бачимо? Чого ми хочемо? Хто ми, взагалі, такі? Які історії ми можемо розповісти іншим і самим собі? Що хочемо розповідати і що не хочемо?

Що? Де? Коли? та серіал «Друзі»

Коли: 19:30-21:30;

Де: Христофор, вул. Івана Франка, 3;

Скільки: 100 грн з учасника, 600 – за команду.

Якщо у вас немає можливості зібрати команду — можете зареєструватися індивідуально та зіграти в команді інших таких самих гравців за рандом-столом. Гра складається з 3 турів по 12 запитань.

Четвер, 31 жовтня

31/10 Halloween party

Коли: з 21:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: перші 99 квитків за 50 грн.

Серіал «Озброєні та небезпечні» показ та обговорення

Коли: 19:00-21:00;

Де: Територія Терору, пр. Чорновола, 45;

Скільки: безкоштовно.

«Озброєні та небезпечні» – проект-платформа, у фокусі якого повсюдна мілітаризація українського суспільства. Серіал є спробою рефлексувати у публічному просторі соціальні та індивідуальні наслідки постійної присутності війни. Адже агресія не лише накопичується у провоєнну риторику ультраправих та консервативних угрупувань. Вона підкріплюється нападами на активісток, художниць, представниць ЛГБТК+, національних та релігійних меншин тощо.

П’ятниця, 1 листопада

Ukrainer. The Movie. Прем'єра у Львові

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський туристичний офіс, вул. Руська, 20;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

«Ukraïner. The Movie» — історія про буденне життя однієї з найбільш невідомих країн європейського континенту. Фільм розповідає історії про героїв із різних куточків України, їхнє життя та побут, ремесла й мистецтво, цікаві ініціативи та культуру. Персонажі цієї стрічки не пов’язані між собою, їхні світи різні, утім, ця різність об’єднує країну. Фактично стрічка «Ukraïner. The Movie» покаже один день із життя України.

Halloween (Підземний Ліс)

Коли: із 23:00;

Де: Хмільний дім Роберта Ломса, вул. Клепарівська, 18;

Скільки: 200 грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!