Політична реклама

Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

1723 0
На вихідних у Львові завжди багато цікавих подій. Tvoemisto.tv підібрало кілька заходів, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.
Фото: papaya.com.ua

Фото: papaya.com.ua

Ввечері в суботу покажуть кіно просто неба – фільм «Іван Сила». Фільм розповідає про закарпатця Івана Фірцака, який був одним з найсильніших чоловіків на планеті початку минулого століття. Знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» (2007). Серед іншого зйомки фільму проходили і у Львові. Показ почнеться 7 червня о 20:30 у парковій зоні навпроти ЛНУ.

Концерт фрік-кабаре Dakh Daughters. Це – жіночий музичний гурт, проект театру «Дах», заснований у 2012. Вперше виступив на ГОГОЛЬFEST. У гурті співають та грають на 15 музичних інструментах семеро дівчат. Розпочнеться 7 червня о 19:00 в Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1).

Якщо ж ви прихильник класики – суботній вечір можна провести, слухаючи музику Баха. 7 червня о 19:00 його твори лунатимуть на пл. Катедральній, 1 (латинський кафедральний собор). Виступатиме Collegium Musicum.

Для маленьких львів’ян завтра, у неділю, пройде вже ХІ театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». Тут буде багато казкових персонажів та вистав, конкурсів, забав і майстер-класів. Діти складатимуть карту України. Забави стартують вранці 8 червня у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» (вул.Чернеча Гора, 1).

Неділя у Львові буде спортивною. Велопробіг VELO.lVIV стартує о 14:00 і триватиме до 19:00. Збір учасників біля Оперного театру. Організатори наголошують, що велопробіги та активне веложиття наближають Львів до Європи ще більше!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!