Куди піти у Львові на тижні. Tvoemisto.tv рекомендує

1566 0
Пропонуємо підбірку подій, які можна відвідати у Львові на тижні.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Органна музика бароко

Коли: 2-3 серпня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Празька Токата Святого Віта», «Пасакалія до мінор», «Пастораль Ісуса», «Херувимська токата», тощо. 

Перегляд культового фільму «Похмілля у Вегасі» на даху


Коли: 2 серпня, 20:00;
Де: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а;
Скільки: 150 грн.

У вівторок ввечері у Львові відбудеться перегляд культової комедії «Похмілля у Вегасі». На вході видадуть пледик кожному відвідувачу.  Фільм продемонструють українською мовою з англійськими субтитрами.

Вистава-концерт «Як я познайомився з війною і майже вбив путіна»


Коли: 5-6 серпня, 17.00/18.00;
Де: Львівський академічний драматичний театр ім. Лесі Українки;
Скільки: 280 грн.

Це вистава у жанрі аудіально-перформативного концерту є автобіографічною історією від першої особи, що поєднується з сюрреалістично фантазійною лінією спроби вбивства путіна центральним героєм твору. 

Опера «Лис Микита»



Коли: 5 серпня;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн.

Опера «Лис Микита» українського композитора Івана Небесного написана на замовлення Львівської національної опери. Лібрето створено режисером вистави Василем Вовкуном на основі відомої казки-поеми Івана Франка. Ця постановка здобула перемогу у номінації «Кращамузична вистава у жанрі опери/оперети/мюзиклу» ІV Всеукраїнського театрального фестивалю.

Благодійний концерт гурту «Друга Ріка» 


Коли: 6 серпня, 18.00;
Де: Malevich Night Club;
Скільки: 390-650 грн.

У Львові відомий український гурт «Друга Ріка» зіграє благодійний концерт. Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для військових госпіталів.

Балет «Лілея»


Коли: 6 серпня, 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн.

Основним лейтмотивом балету є мотив «Лілеї», побудований на українській народній пісні «Ой, зійди, зійди зіронько та вечірняя». Композитор передає життя героїв балету — Лілеї та Степана, розкриває їх мрії, кохання, страждання і боротьбу.

Опера «Наталка Полтавка»


Коли: 7 серпня, 12.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 150-300 грн;

«Наталка-Полтавка» – одна із найпопулярніших романтичних українських опер,що не сходить з афіш понад століття, створена Миколою Лисенком за п’єсою та музикою Івана Котляревського. Чуттєва історія про любов і вірність за п’єсою, з якої починався український професійний театр на початку ХІХ століття. 

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!