Куди податись у грудні: гранти, стажування, можливості

3211 0
Стажування у NASA чи Google, журналістська практика у французькому медіа та робота з дітьми на волонтерських засадах – пропонуємо 7 варіантів стажувань грудня для студентів і молодих спеціалістів.
фото: charivne.info, studway.com.ua, evro-ukraine.com

фото: charivne.info, studway.com.ua, evro-ukraine.com

Волонтерство у PinchukArtCentre

PinchukArtCentre шукає волонтера-асистента викладача для допомоги в реалізації програми ArtFriends, що передбачає роботу з дітьми. Якщо ви зацікавлені у спілкуванні з людьми з особливостями розвитку і вільні по неділях, приєднуйтеся. Досвід подібної роботи не обов’язковий, але вітається. Пишiть на email − [email protected].

Країна: Україна.

Тривалість: необмежена.

Дедлайн: якомога швидше.

 

Стажування у французькому медіа

Французьке медіа Eur@dioNantes запрошує на стажування студентів-політологів і журналістів. З обов’язкових умов – вільна французька й англійська. Стажування оплачуване. Інтерн отримуватиме €500 щомісяця.

Країна: Франція.

Тривалість: січень-липень 2016 року.

Дедлайн: якомога швидше.

Деталі за посиланням.

Читайте також: Яку професію в ІТ-галузі обрати? У мережі з'явився безкоштовний тест

 

Волонтерство у Kyiv Music Labs

Молодий медіапроект Kyiv Music Labs шукає в команду журналістів, дизайнерів та інших спеціалістів. Робота передбачає співпрацю на волонтерських засадах, але дасть можливість безкоштовно відвідувати концерти й отримати досвід роботи у медіа та музичному менеджменті. Подаватися можуть усі, хто цікавиться музикою і відкритий до нових ідей. За детальнішою інформацією пишіть на електронну адресу − [email protected].

Країна: Україна.

Тривалість: необмежена.

Дедлайн: якомога швидше.

 

Волонтерство в Кампанії проти дискримінації

Якщо ви небайдужі до теми дискримінації в українському суспільстві та хочете долучитися до боротьби з нею, приєднуйтеся до команди Кампанії проти дискримінації. Ви отримаєте доступ до тренінгів, закритих семінарів, зможете спробувати себе у ролі журналіста та блогера. По закінченню стажування вам видадуть сертифікат і рекомендацію.

Країна: Україна.

Тривалість: необмежена.

Дедлайн: якомога швидше.

Детальніше за посиланням.

Читайте також: Як подорожувати, дотримуючись правил Шенгену. 7 нюансів

 

Стажування в аудиторських фірмах України

Студенти-економісти 3-6 курсів можуть подаватися на програму стажування у провідних аудиторських фірмах України. Під час стажування інтернів залучатимуть до проектів, тренінгів, а також ознайомлять із роботою аудиторських фірм в Україні. Відбір інтернів відбуватиметься на основі есе про перспективи розвитку аудиторського ринку України.

Країна: Україна.

Тривалість: 12 січня-3 квітня 2016 року.

Дедлайн: 6 грудня.

Детальніше за посиланням.

 

Літнє стажування в NASА

Студенти факультетів математики, фізики й інженерії можуть подаватися на оплачуване літнє стажування у NASA. Інтерни матимуть змогу працювати з фахівцями цих галузей, слідкувати за проектами та залучати свої ідеї. Стажери отримають стипендію 5 660 $, а також відшкодування за транспортні витрати.

Країна: США.

Тривалість: червень-серпень 2016 року.

Дедлайн: 8 січня.

Детальніше за посиланням.

 

Стань стажером у Google

Магістри в галузі інженерії та комп’ютерних наук можуть подаватися на літнє стажування у Google. Стажери працюватимуть в офісі в Канаді й отримуватимуть щомісячну стипендію.

Країна: Канада.

Тривалість: 3 місяці.

Дедлайн: 29 лютого.

Деталі за посиланням.

Джерело: studway.com.ua

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!