Куди скаржитися львів’янам, яким не увімкнуть опалення

6973 0
Сьогодні, 11 жовтня, у Львові увімкнуть центральне опалення. Журналісти Tvoemisto.tv дізналися, куди звертатись у разі несправності подання тепла до будинку.
фото: bereznyaki.org

фото: bereznyaki.org

Опалювальний сезон у Львові розпочався вчора для бюджетних установ, сьогодні ж до вечора планують подати тепло у всі райони міста.

«Якщо після обіду батареї залишатимуться холодними, львів’ян просять звернутися до диспетчерської служби ЛМКП «Львівтеплоенерго» за тел. 260 33 16 або подзвонити на гарячу лінію за тел. 15 85.», – зазначив Прокопович Володимир, заступник директора із загальних питань та інфраструктури ЛКП.

Споживачам, яких обслугомує ЛКП «Залізничнетепоенерго», у разі проблем із опаленням радять телефонувати в аварійно-диспетчерська службу: 292-01-87, 262-64-51.

Читайте також: 5 підказок по економії газу і тепла

Підготувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!