Куди здати непотрібні речі у Львові: інтерактивна мапа пунктів прийому

11325 0
Tvoemisto.tv підготувало для львів’ян інтерактивну мапу «Куди здати непотрібні речі у Львові». На ній можна знайти пункти прийому пластику, батарейок, макулатури, одягу, поліетилену та металевих банок.
фото: 7promeniv.com.uа

фото: 7promeniv.com.uа

Через невивезені відходи Львів страждає уже не перший місяць. Сміття, яке тижнями лежить на майданчиках біля будинків львів'ян, не тільки несе за собою неприємний запах, але й загрожує кишковими інфекціями. 

Для вирішення проблеми жителі міста почали організовуватися і прибирати сміття у великі поліетиленові пакети самотужки. Також було запроваджено стратегію поводження з відходами Zero Waste. 

Йдеться про перехід від управління відходами до управління ресурсами. Для цього пріоритет надають заходам запобігання утворення відходів, роздільному збору сміття та повторному використанню товарів.

Читайте також: Як позбутися відходів і заробити гроші. Перелік пунктів прийому вторсировини у Львові

Створення мапи локацій збору сміття для Львова — це ще один крок, який допоможе організувати роздільний збір. 

На мапі нанесено кілька «шарів», кожен з яких відповідає тому чи іншому виду відходів. Щоб переглянути пункти приймання відходів, наприклад, макулатури, натисніть на кнопку в лівому верхньому куті карти і поставте позначку навпроти підпису «Макулатура» (при цьому всі інші позначки з інших «шарів» повинні бути зняті). Щоб отримати більш точну інформацію про конкретний пункт приймання, натисніть на значок цього пункту на мапі.

Якщо необхідно приблизити мапу, наведіть курсором миші на приблизне розташування цього місця і прокрутіть коліщатко мишки від себе.

Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!