Курков написав дитячу казку про левеня та львівську мишку

4054 0
Відомий письменник Андрій Курков написав дитячу книжку – «Маленьке левеня і львівська мишка». Письменник написав цю казку українською, хоч свою дорослу прозу він пише зазвичай російською. Вже найближчим часом книга вийде у «Видавництві Старого Лева».

"Ідея написати львівську казку в Андрія Куркова з’явилася більше року тому під час Львівського дитячого форуму. І навіть не лише ідея, а її словесне втілення. Під час одного з майстер-класів Андрій вигадав разом із дітками історію про маленьке левеня", – розповіли tvoemisto.tv у видавництві.

Художник у цієї книги теж незвичний – це Мар’ян Пирожко, який не лише художник-ілюстратор, а й лідер відомого гурту «ГИЧ-оркестр».

Завдяки тексту та ілюстраціям діти, розгорнувши книжку, зможуть зануритися у світ маленького левеняти, що народилося у цирку та львівської мишки, якій притаманні найкращі риси маленької галицької пані.

Книга буде готова у середині серпня, тоді ж і відбудеться її перша презентація за участі Андрія Куркова та «ГИЧ-оркестру». Традиційно презентуватиме видавництво цю книжку і під час Форуму видавців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!