Киян запрошують на толоку біля будівлі «Квіти України»

1352 0
Серед планів: привести до ладу дві порослі бур'яном клумби; висадити квіти; відмити написи на вхідній групі.
Квіти України. Фото: з відкритих джерел

Квіти України. Фото: з відкритих джерел

Активісти ініціативи «Зберегти Квіти України» у Києві проведуть толоку біля однойменної будівлі на вул. Січових Стрільців. Киян запрошуються долучитися. Про це повідомляють у Facebook ініціативи. 

«Маємо свій фронт боротьби за Україну. У квітні вже мали чудовий досвід розборів будівельного сміття довкола «Квітів» разом із небайдужими сусідами та сусідками. Тепер пропонуємо зібратись, щоб привести до ладу шматочок громадського простору улюбленого Києва. Від пошкодження «Квітів України» пройшло більше року – і тільки міська громада піклується про красу та комфортність простору по вулиці Січових. Тож запрошуємо об’єднатись знову», – пояснюють там. 

Толока відбудеться 6 серпня об 11:00. Серед планів: привести до ладу дві порослі бур'яном клумби; висадити квіти; відмити написи на вхідній групі. 

Читайте також: Чи буде наступне покоління розмовляти живою українською? Розмова з Андрієм Содоморою

«Ми матимемо обов'язковий мінімум інструментів та мішків, але вітаємо, якщо зможете прийти зі своїми інструментами. Також приносьте з собою рослини, які хочете посадити – квіти, зелень, виноград. Все, що здається доречним та виживає без щоденного поливання. За прогнозом погоди має бути тепло і сонячно», – підсумовують у громадській організації. 

Нагадаємо, у центрі Львова на вул. Гнатюка, 26 обвалюється фасад будинку, де колись були залізничні каси. З будинку вже забрали аварійні елементи, які загрожували пішоходам.

ТЕГИ: київ, толока

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!