Львів'яни обрали назву для електронного квитка

10398 0
Вчора завершився 3-й етап конкурсу на найкращу назву електронного квитка у Львові, який тривав з 1-го лютого.
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

За результатами онлайн голосування перемогла назва «ЛеоКарт», яка набрала 37,2% голосів містян.

Як повідомив Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, цю назву запропонувало дев’ять львів’ян, але переможе той, хто подав таку пропозицію найшвидше.

Читайте також: Запровадження електронного квитка у Львові у запитаннях і відповідях 

«Зараз також триває соціологічне дослідження, яке окрім назви, дасть нам можливість побачити ставлення мешканців Львова до електронного квитка загалом, його зовнішнього вигляду і побажання до методів впровадження. 14-го березня ми офіційно оголосимо всі результати і нагородимо переможця сертифікатом на річний електронний квиток під номером 1 на весь транспорт Львова», – зазначив Олексій Хміль

З 15-го березня, враховуючи побажання львів’ян, розпочнеться робота над зовнішнім виглядом електронного квитка: створенням брендбуку, де буде прописано усі елементи візуалізації квитка, логотип, колір, шрифти, слоган та багато іншого.

Підготувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!