Лікар Данков подав апеляцію

4283 0
В апеляційному суді Львівської області зареєстрованої скарги ще немає.
фото: genplanua.com

фото: genplanua.com

Завідувач пологовим відділенням Олег Данков подав апеляційну скаргу на рішення Шевченківського районного суду Львова. Про це він повідомив у коментарі Tvoemisto.tv, проте спілкуватися детальніше на цю тему відмовився.

Читайте також: Як лікарю Данкову оголошували вирок. Репортаж із зали суду

Тим часом, за словами прес-секретарки Апеляційного суду Львівської області Олександри Пержило, апеляційна скарга до суду ще не надійшла.

«У нього є час до кінця тижня. Якщо він вже подав, то вона до нас із Шевченківського суду може прийти з понеділка», – говорить вона.

Читайте також: Справа Данкова. Тепер жоден лікар не почуватиметься в безпеці

Нагадаємо, 10-го листопада 2016-го року Галицький районний суд висунув обвинувачення у причетності до смерті дитини Олегу Данкову. Тим часом у соцмережі створили флешмоб на підтримку лікаря Олега Данкова #дякуюданков. Жінки, котрі народжували у пологовому будинку на вул. Раппопорта, викладали фотографії своїх дітей та висловлюють вдячність завідувачу відділення за допомогу у складних випадках.

2 листопада 2017 року Шевченківський апеляційний суд оголосив вирок Данкову – рік позбавлення волі та ще рік заборони займатися лікарською практикою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!