Львів’яни скаржаться на затримку соціальних виплат. Роз'яснення

8130 0
У соцмережах львів'янки скаржаться на затримку соцдопомоги, зокрема, вони ще не дочекалися соціальних допомог, які виплачують сім’ям з дітьми. Пропонуємо роз'яснення про причини цієї затримки.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Через технічні причини та у зв’язку з прийняттям державного бюджету на 2017 рік, виплата державних соціальних допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, особі, яка здійснює догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, тимчасової державної соціальної допомоги дітям у січні можлива із затримками. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: В Україні зросла мінімальна зарплата. На що це вплине?

Як повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, для міського бюджету Львова надійшла субвенція з державного бюджету на виплату такої допомоги в сумі 53,47 млн грн. Через технічні причини, які не залежать від міської ради, виплата державних соціальних допомог у поточному місяці можлива з незначними затримками.

У мешканців просять вибачення за тимчасові незручності та запевняють, що після їх усунення виплату державних допомог буде проведено у повному обсязі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!