ЛМР просить ЛОР передати приміщення на Короленка Центру опіки сиріт

1942 0
УГКЦ планує відновити спортивний майданчик на вулиці Короленка, 7 для потреб сиріт та мешканців навколишніх будинків.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Львівська міська рада звернулася до Львівської обласної ради з проханням надати приміщення на вулиці Короленка, 7 «Центру опіки сиріт» Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Читайте також: Кошти, залишені у шопці на площі Ринок, передадуть на «Різдвяну школу» для дітей-сиріт

Раніше у Львові зареєстрували петицію про надання цього приміщення у довгострокову оренду Центру. Петиція менше, ніж за місяць, зібрала необхідну кількість голосів. Її мають розглянути на наступній сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні з проханням надати приміщення на вулиці Короленка, 7 до голови ЛОР Олександра Ганущина звернувся міський голова Львова Андрій Садовий. 

У «Центрі опіки сиріт» планують використовувати не тільки приміщення колишньої школи-інтернату, а й прилеглий спортивний майданчик. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!