Лоукостер Buta Airways відкриває рейс зі Львова до Баку

2584 0
Вартість квитка у один бік становить від 29 євро.
Фото: ytimg.com

Фото: ytimg.com

Азербайджанський лоукостер Buta Airways запускає прямі рейси зі Львова до Баку. Про це повідомили на сайті авіакомпанії.

Читайте також: Зі Львова планують відкрити прямі рейси до Іракліона, Батумі, Бургаса та Барселони

Компанія почне літати до Баку з 23 грудня двічі на тиждень: щопонеділка та щочетверга. Квитки вже доступні в системі бронювання на сайті авіаперевізника.

Вартість квитка у один бік становить від 29 євро. За додаткову плату пасажири можуть перевозити багаж, ручну поклажу, отримати гаряче харчування на борту та зареєструватися безпосередньо у аеропорту.

Тариф «Супер» передбачає перевезення багажу до 23 кг, ручної поклажі до 10 кг, а також безкоштовну реєстрацію в аеропорту. Онлайн-реєстрацію доступна безкоштовно на сайті за 24 години до вильоту та закривається за 2 години. 

Додамо, що зі Львова до Баку в літній період літала Azerbaijan Airlines, вартість квитків сягала 180 доларів.

Читайте також: Мотор Січ на зиму скасувала всі рейси зі Львова до Києва

Buta Airways – низькобюджетна авіакомпанія Азербайджану, яка входить до «Азербайджанських Авіаліній» (AZAL). її заснували в грудні 2016 року. Польоти виконують на двох літаках Embraer.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!