Лоукостер «Ryanair» може відкрити рейси зі Львова

6203 1
Найбільший європейський лоукостер «Ryanair» придивляється до українського ринку авіаперевезень, зокрема вже ведуться переговори зі Львовом.
фото: ubr.ua

фото: ubr.ua

Про це повідомив комерційний директор авіакомпанії Девід О'Брайен. «Ми ведемо діалог із людьми зі Львова, але не думаю, що ми говоритимемо про польоти в Одесу. Україна зараз може розглядатися тільки як доповнення до наших основних ринків», – сказав О'Брайен.

За його словами, базовими  ринками «Ryanair» є Італія, Іспанія, Великобританія, Ірландія, Німеччина, де є багато популярних напрямків значно ближче, ніж Україна.

«Просто кажучи, наша модель бізнесу полягає у тому, щоб кожен додатковий рейс збільшував нашу собівартість, розраховану на одного пасажира. Тому ми очікуємо повернення цієї інвестиції. Зараз в Україні, звичайно, є попит на польоти в багато країн. Але найбільше – у польотах на Схід, а також Північ, куди «Ryanair» не має юридичного права літати, і навіть фізично не має можливості виконувати ці польоти», – зазначив комерційний директор «Ryanair».

У серпні 2015 року директор з комунікацій «Ryanair» Робін Кайлі говорив, що рішення про вихід лоукостера на український ринок залежить від імплементації договору про єдиний авіапростір з ЄС.

Нагадаємо, Львів та Івано-Франківськ з 20 травня з’єднають авіарейсом. Триватиме переліт 25 хвилин. 

Джерело: ubr.ua.


Читайте також:
17 Травня, 2016 11:06
se wsef ozonet.com.ua/news/ortopedicheskie_stelki_zachem_oni_nuzhny/2015-04-09-12#sthash.dJeaBWSd.dpuf
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!