Лоукостер Wizz Air запровадив послугу автоматичної реєстрації на рейс

4005 0
Вона коштує 1,5 євро з пасажира.
ілюстративне фото: Про Львів

ілюстративне фото: Про Львів

Угорський лоукостер Wizz Air запровадив послугу автоматичної реєстрації на рейс за 50 годин до вильоту. Про це повідомляє avianews.com.

Вартість послуги становить 1,5 євро з пасажира. У разі додавання її у бронювання, система авіакомпанії зареєструє пасажирів за 50 годин до вильоту.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2020 році. Розклад, вартість

Щоб скористатись послугою, потрібно після додавання її у бронювання залишити номер телефону (якщо подорожуєте в межах шенгенської зони) та паспорті дані.

Нагадаємо, зараз паспортні дані для реєстрації на рейс потрібно вводити вручну. Якщо у вас квитки із вибраними місцями, то зареєструватись можна за 30 днів до вильоту. Якщо ж без місць, то зареєструватись можна онлайн за 48 годин до початку подорожі – тоді система призначає місця автоматично. Онлайн-реєстрація завершується за 3 години до вильоту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!