Львів і Донецьк об'єднає стріт-арт на Сихівському мості

3035 0
З 21 по 23 серпня активісти розмальовуватимуть найбільший міст у Львові, що сполучає райони Шувар та Новий Львів. Крім звичних синьо-жовтих кольорів організатори планують намалювати патріотичний малюнок на опорах моста. Кошти, що залишаться від пожертв на фарбу, віддадуть на підтримку військових. Усіх охочі можуть долучатися.
Фото: 4vlada.com

Фото: 4vlada.com

Про це розповів tvoemisto.tv один з ініціаторів акції. “Ми не хочемо просто пофарбувати у синьо-жовті кольори – це банально. Тому хочемо намалювати на опорах мосту герб України, написати слово "Львів" з одного боку, з іншого – "Донецьк", а довкола них написати назви інших міст України”, – розповідає активіст.

Крім того, він запевняє: машини, які проїжджатимуть під мостом, не постраждають: “Ми врахували досвід активістів, які розфарбовували міст на вул. Княгині Ольги – вони забруднили фарбою машини під мостом. Ми ж закупили картон та целофан, підстелимо, аби не стікала фарба”, – розповідає активіст. Також організатори погодили цю акцію з Сихівською райадміністрацією.

Кошти, які залишаться після розфарбовування моста, обіцяють передати на підтримку військових, що перебували 22 дні у оточенні терористів та російських вояків на східному кордоні. Усі чеки та квитанції організатори обіцяють оприлюднити.

З усіх охочих долучитись збиратимуть по 30 гривень – на інвентар та фарбу. По можливості активісти просять приносити із собою пензлики та валики. Приєднатись до акції можна, зателефонувавши за телефонами: 063 284 27 58 (Андрій) та 063 026 02 04 (Богдан).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!