Львів назвали найпопулярнішим містом, де хочуть працювати українці

3434 0
Якщо раніше можливості особистісного та професійного зростання залишалися ключовим фактором при виборі роботодавця, то сьогодні досвідчені кандидати насамперед звертають увагу на розмір заробітної плати.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Про це свідчать результати щорічного дослідження компанії EY «Найкращий роботодавець», проведеного у 2016-му році. 6-го березня оприлюднили результати опитування, в якому взяли участь понад 1000 респондентів з різних галузей та регіонів України. 

Читайте також: Львівська ІТ-компанія потрапила до списку найбільш бажаних роботодавців України. Інфографіка 

Найбільш бажаним місцем роботи для українців у 2016-му році стали ІТ-компанії, йдеться в дослідженні. 

В той же час, рівень мобільності кандидатів залишається досить високим - більше половини опитаних кандидатів готові до переїзду з метою працевлаштування як у межах України, так і за кордон (58% та 83% відповідно).

Найбільш популярними містами для переїзду в Україні залишаються Львів (73%), Київ (65%), Одеса (59%), Дніпро (35%) та Харків (30%). За останній рік частина кандидатів, готових переїхати у Львів збільшилась, в той час як в Одесу – зменшилась.

Частка респондентів, готових працювати за кордоном, залишається на високому рівні (понад 80%) вже третій рік поспіль. Серед бажаних напрямків для релокації – західні країни, зокрема найбільш популярними є США, Польща, Канада та Німеччина. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!