Львів не потрапив до десятки рейтингу обласних центрів за якістю життя

18122 0
В опитуванні взяли участь 19,2 тис. людей.
Фото: Мар’яна Гродзевич

Фото: Мар’яна Гродзевич

Соціологічна група «Рейтинг» оприлюднила результати шостого муніципального опитування, за яким визначали загальний рейтинг обласних центрів.

Показником для цього рейтингу став індекс задоволеності якістю 22 галузей та послуг. За цими показниками Львів опинився на 11 місці, а сам рейтинг уже вкотре очолила Вінниця.

Рівень схвалення діяльності місцевої влади у Львові оцінили на 45% міського голову й на 40% міську раду.

Під час опитування оцінювали якість обслуговування та послуг, рівень можливостей у місті, взаємодію з установами місцевого самоврядування, діяльність держорганів і недержавних інституцій, галузі муніципального розвитку, електоральні симпатії, міграційні настрої жителів тощо.

Додамо, що щорічне опитування дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг. Опитування проводили у 24 обласних центрах України, у ньому взяли участь 19,2 тис. людей. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!