Львів передасть на потреби ЗСУ 30 автомобілів

1322 0
На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу щодо закупівлі авто для українських захисників.
фото андрія москаленка

фото андрія москаленка

Львів передасть на потреби Збройних Сил України 30 автомобілів. Зокрема, два автомобілі передали в межах міської програми за бюджетні кошти, а перед тим – два джипи з позабюджетних. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«На сесії Львівської міської ради за спільної ініціативи міського голови Андрія Садового та всіх фракцій прийняли ухвалу щодо закупівлі 30 авто для ЗСУ. Станом на зараз передали дві, замовлено на потреби бригад, звичайно, більше, а загалом має бути тридцять», – каже він.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни 

Окрім цього, Львівська міськрада з допомогою міст-партнерів з Польщі офіційно скерувала на підтримку українських захисників 13 автобусів.  

Нагадаємо, що Львів отримав від польських партнерів у вигляді гуманітарної допомоги до 30 автобусів різних марок. Їх скерували на забезпечення ЗСУ, військових підрозділів на передовій. 14 автобусів з тієї кількості вже передали військовим частинам, аби вони могли перевозити особовий склад. Планували також, що частина курсуватиме містом, зокрема, на тих напрямках, де є найбільший пасажиропотік.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!