Львів посилено патрулюють. На в'їздах виставили пости

4744 0
Патрулювання у Львові та області збільшили вдвічі. На в'їздах в місто - виставлено мобільні пости. Такі заходи безпеки вживають правоохоронці Львівщини, щоби забезпечити безпеку, у зв'язку із напруженою ситуацією на сході.
фото: publicist.in.ua

фото: publicist.in.ua

Як повідомив Tvoemisto.tv начальник штабу ГУ МВС у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, патрулювання в області збільшено від неділі. За його словами, якщо раніше в області патрулювало 500 правоохоронців, то зараз ця цифра збільшена до 900.

Особливу увагу приділяють охороні життєво важливих для міста інфраструктурних об'єктів, від яких залежить водопостачання, газ, електрика, а також місцям, де є скупчення людей.

"На 8 основних напрямках в'їзду в місто Львів виставлені пости, це - працівники ДАІ та працівники спецбатальйону "Львів", - сказав Юрій Гладун. За його словами, 7 з них - мобільні, і лише на в’їзді в місто по вул. Стрийській встановлено стаціонарний пост - із наметом та навіть бочкою, де можна зігрітися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів’ян закликають до захисту рідного міста

Облаштувати на вул. Стрийській стаціонарний пост було ініціативою громадськості. Однак, чи доцільно робити пости стаціонарними, чи варто обмежитися лише мобільними - буде вирішено на нараді з керівництвом міста, яка відбудеться сьогодні, - зазначив Юрій Гладун.

До охорони міста також заплановано активно залучати громадськість, зокрема, проводити спільне патрулювання. Однак, яким чином буде виглядати співпраця, а також детальніше, які заходи для охорони міста буде заплановано також має бути вирішено на нарадах із керівництвом міста, які заплановані на сьогодні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!