Львів потрапив у ТОП-11 місць України, де варто побувати іноземцям

3386 0
За версією CNN, Львів – одне серед місць, де варто побувати в Україні.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

В онлайн-версії американського телеканалу CNN опубліковано топ-11 місць в Україні, де варто побувати іноземцям. Про це повідомляє zaxid.net.

«Це одна з найбільших країн в Європі, і навіть якщо вона не приймає у себе щорічне пісенне шоу «Євробачення», Україна намагається привабити туристів», – йдеться в повідомленні.

CNN зазначає, що  Львів славиться прекрасними вузькими вуличками, прекрасними церквами, цікавими музеями і чарівною атмосферою: «Це місто затишне і гостинне, пропонує широкий спектр тематичних ресторанів, крутих барів і нічного життя»

Читайте також: Львів’ян запрошують дивитися Євробачення у центрі міста. Програма

Також згадується кнайпа «Гасова Лямпа»: «Львів славиться своїми кнайпами - місцеві паби, які обслуговують напоями та продуктами харчування. Одним з найцікавіших є Гасова Лямпа  - музей-ресторан з одною з найбільших колекцій гасових ламп в Європі».

Найвідомішою будівлею у Львові назвали «Чорну кам’яницю», яка була побудована в 1588-му році.

Читайте також: Півтисячі байкерів відкрили у Львові мотосезон. Відео

«І хоча деякі регіони вважаються забороненими через сепаратистські зіткнення, велика частина цієї країни відкрита для бізнесу», – розповідає CNN.

До списку топ-місць в Україні, за версією CNN, потрапили міста Львів, Чернівці, Київ, Мукачеве, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород та Кам’янець-Подільський, а також Софіївський парк в Умані.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!