Львів шукає інвестора для реконструкції старого трамвайного депо

3275 0
Кінцева дата подання заявок на інвестиційний конкурс – 28 серпня.
Фото: igor-salnikov.livejournal.com

Фото: igor-salnikov.livejournal.com

Львівська міська рада оголосила конкурс з вибору інвестора для реалізації проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору», інформує прес-служба ЛМР.

Подавати заявки можна в управління інвестицій та проектів на пл. Ринок, 1, к. 317 до 18:00 28 серпня 2017 року. Окрім заявки, необхідно сплатити реєстраційний внесок у розмірі 12 тис. грн.

Читайте також: Будівництво масштабного ІТ-парку у Львові розпочнуть восени. Фото

Проект передбачає реконструкцію будівель старого трамвайного депо за адресами вулиця Вітовського, 57 та вулиця Тимошенків, 4, орієнтовна площа яких – 5371,22 м². Остаточні техніко-економічні показники та детальна інформація щодо об’єкта інвестування визначатимуться інвестором.

Переможець конкурсу фінансує усі витрати на реконструкцію, реставрацію, введення в експлуатацію, благоустрій інноваційного комплексу, виготовлення технічної документації впродовж 4 років з дати отримання всіх дозвільних документів. Крім того, інвестор має провести ремонт фасаду будівлі А-3 на вулиці Вітовського, 57, яка є у фактичному користуванні ЛКП «Львівелектротранс». Після закінчення робіт об’єкт віддадуть в оренду інвесторові на 50 років за фіксовану орендну плату.

Читайте також: Місто-магніт для талановитих. Як у Львові втілюють ідеї креативного міста

Конкурсні пропозиції розкриють 29 серпня об 11:00 в управлінні інвестицій та проектів.

Детальнішу інформацію можна отримати на сайті міськради. Також зацікавлені претенденти на участь у конкурсі можуть контактувати з начальницею управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку Ольгою Сивак: пл. Ринок, 1; тел.: +38 032 254 60 06; e-mail – [email protected].

Нагадаємо, що ще на початку минулого року міська рада визначила будівлі трамвайного депо як об’єкти для інвестування. Раніше тут пропонували створити «Креативний квартал». Потім активісти та підприємці запропонували новий проект – Lem Station. У міській раді наголосили, що у конкурсі можуть взяти участь усі охочі, а серед потенційних пропозицій оберуть найкращу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!