Львів шукає нове вуличне піаніно

4592 0
Два вуличних піаніно, на яких досі грали львів’яни та гості міста, заберуть з площі Ринок на «музичний цвинтар». Цим інструментам шукають заміну.
Фото: afishalviv.net

Фото: afishalviv.net

Інструменти за літо зовсім втратили свій вигляд: клавіші вже не б’ють по дерев’яних молоточках, кришки не закриваються, середина потрощена, а чохол до одного з них райтери розфарбували балончиками. Обидва фортепіано місту подарували: харківчанин та львів’янин, пише ZAXID.NET.

В управлінні культури добру традицію хочуть продовжити, тож шукають заміну. Просять небайдужих подарувати інструмент.

«Ясна річ, що нас не цікавлять інструменти, які не працюють і хтось хоче просто винести їх з дому. Нас цікавить інструмент, який можна трішки підлагодити, і щоб він до закінчення сезону, десь так до 15 жовтня, ще міг дарувати нам радість», – розповіла начальник міського управління культури Ірина Подоляк.

З початку проекту «Вуличне піаніно» це вже четвертий інструмент, на якому грали на вулицях міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!