Львів увійшов у топ-5 міст, де найсумлінніше дотримуються режиму самоізоляції

6148 0
Загалом уся Львівщина досить сумлінна.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Мобільний оператор «Київстар» на основі аналізу пересування абонентів вирахував індекс про дотримання українцями режиму самоізоляції.

Відстежувались зміни базових станцій телефонами групи абонентів і віддалення від зони переважного місця розташування на радіус понад 1 км упродовж календарного дня, за який виконується розрахунок даних.

Читайте також: Самоізоляція, обсервація та спеціалізовані шпиталі. Що потрібно знати про закон про захист населення від COVID-19

У розрізі областей, найсумлінніше дотримуються карантину та самоізоляції мешканці Київщини – 29,2%. На другому місці за сумлінністю – мешканці Одеської області – 21,89%, на третьому – Харківської із показником 19,15%, на четвертому місці розташувалась Львівщина – 18,77%, на пятому – Дніпропетровська область із показником 18,28%.

Серед міст, мешканці яких найбільше дотримуються режиму самоізоляції, – Івано-Франківськ з індексом 51,85%, Київ (45,09%), Тернопіль (42,68%), Львів (41,39%), Чернівці (41,31%).

Нагадаємо, станом на ранок 14 квітня у Львові та у Львівській області офіційно підтверджено 136 випадків коронавірусної хвороби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!