Львів засипало снігом. Яку погоду очікувати на наступному тижні

18078 0
Майже весь тиждень дощитиме, проте у понеділок і в неділю побачимо трохи сонця.

Сьогодні, 3 квітня, Львів засніжило. Температура опустилась до -2°C, а протягом дня очікується до +3°C та сніг з дощем. Як повідомляють на сайті Синоптика, таке повернення зими не триватиме довго. 

У понеділок, 4 квітня, синоптики прогнозують від -4 до +5 градусів, хмарно з проясненнями. Без опадів. У вівторок, 5 квітня, буде від +1 до +7. Із другої половини дня і до вечора йтиме дрібний дощ.

Читайте також: Як не захворіти на грип. Поради фармацевта

У середу, 6 квітня, помітно полеплішає. Температура становитиме від +4 до +12 градусів. Нічний дощ вранці слабшатиме, а до обіду зовсім закінчиться. Буде хмарно. У четвер, 7 квітня, стовпчик термометра покаже від +6 до +14, прогнозують також невеликий дощ. До вечора хмари, які панували у Львові вдень, мають забратися геть.

У п’ятницю, 8 квітня, температурний максимум становитиме +8 градусів. Хмарна погода протримається до вечора, падатиме сильний дощ, який ближче до обіду послабшає, але не заспокоїться.  

На вихідних у Львові прогнозують від +3 до +6. Сильний дощ буде в суботу та хмарно з проясненнями у неділю. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!