У Львові на стіні депо відновлять вірші Богдана Сольчаника, які раніше зафарбували. Фото

3115 0
На вулиці Героїв Майдану працівники ЛКП «Львівелектротранс» зафарбували вірші загиблого Героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника. Підприємство за власні кошти відновить зображення до автентичного вигляду.
фото: Андрій Мочурад

фото: Андрій Мочурад

«До нас звернулися представники з ГО «Граніт» та брат Богдана і ми пояснили, чому зникли вірші на вікнах. Маляр з ЛКП «Львівелектротранс», проводячи планові роботи по благоустрою, на власний розсуд зафарбував відлущенні та потріскані зображення. Маляр наніс нову фарбу. ЛКП «Львівелектротранс» повідомляє, що не заперечує, що на стіні знаходиться графіті. Для того, щоб вичерпати інцидент, сам маляр нанесе зображення»,  розповів Іван Бондар, речник ЛКП «Лівіелектротранс», інформує прес-служба Львівської міської ради. 

Читайте також: 21-річний львів'янин, рятуючи друга, отримав важке поранення в АТО. Як допомогти 

«У ЛКП «Львівелектротранс» намагались пояснити ситуацію, ми ж вимагали вибачення та врегулювання справи документовано, відповідно до інструкцій. Крім того, ми вимагали звіту про те, що вони зробили за рік, коли такий інцидент стався вперше. Ми також пропонуємо районним адміністраціям та іншим комунальникам, якщо у них немає кваліфікованих малярів, співпрацювати з нами і дати фарбу художникам»,  заявив Андрій Мочурад з Громадського Об’єднання «Граніт».

Опублікувала Марічка Мишок,
фото: Андрій Мочурад


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!