В електротранспорт Львова повертається контроль: деталі

5700 1
ЛКП «Львівелектротранс» оголосив про набір інспекторів з безпеки. Службу хочуть повернути, аби реалізовувати більшу кількість квитків. Про це Tvoemisto.tv розповів начальник відділу інформації та зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

«Інспектори нам потрібні не для того, аби назбирати більше штрафів. За кінцеву мету ми маємо збільшення реалізації квитків», – каже речник ЛКП.

За совами Антона Лягушкіна, набір у нову службу вже розпочали. Поки що у компанії висувають дві основні вимоги до кандидатів: наявність досвіду правоохоронної діяльності, а також вміння поводитися із порушниками – «зайцями». Ті кандидати, чиї резюме затвердять, пройдуть співбесіду, а потім стажування, де оволодіють практичними навичками роботи.

«Інспектори з безпеки будуть стягувати штрафи. Але тепер вони в одному і тому місці не будуть з’являтися, – зауважує Антон Лягушкін. – Буде розроблена спеціальна програма, яка випадково обиратиме, де цього дня працюватимуть інспектори. Вони ввечері навіть не будуть знати, куди ранком виходити. Так пасажири бачитимуть  їх постійно в різних місцях. А не так, що раніше усі знали, де треба їздити з квитком, а де можна і без нього».

Читайте також: «Трамвай на Сихів»: чого не врахували проектанти

Також начальник відділу інформації та зв'язків із громадськістю зазначає, що набрана команда інспекторів з безпеки працюватиме тимчасово.

«Сьогодні на нараді нам сказали, що приблизно через 2 роки буде введений електронний квиток. Відповідно, інспектори будуть у складі тієї компанії, яка буде надавати таку послугу. Наразі ми думаємо, що це буде «Львіватодор», - каже Антон Лягушкін.

Нагадаємо, у травні «Львівелектротранс» розпустив увесь штат контролерів. Як зазначили у прес-службі відомства, так сталося через те, що апарат контролю не був ефективним. Утім, як відмітив Антон Лягушкін, тоді голова компанії сказав, що «відділ контролю не буде існувати у старому вигляді. Але ніхто не казав, що їх не буде взагалі».

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
29 Липня, 2016 21:52
геник Що дурний робить?Воду ситом носить.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!