«Львівобленерго» попереджає про обмеження енергопостачання. Оновлено

5032 0
Графіки будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств.
фото умовне

фото умовне

На Львівщині 18 квітня з 8:00 до 22:00 може виникнути необхідність застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів, тобто графіки обмеження потужності. Про це повідомили у «Львівобленерго». 

Графіки будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах України. Обсяг обмежень незначний. Обмеження не будуть застосовані для об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

Зазначають. що необхідність обмеження енергопостачання – наслідок російських масованих ракетних і дронових атак на українські електростанції.

Зокрема, через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії. В енергосистемі виник дефіцит потужності.

Оновлено

Станом на 10:13 графіки обмеження потужності на 18 квітня відмінені. Водночас просять всіх ощадливо використовувати електроенергію і за можливості не вмикати енергоємних приладів.

Станом на 13:58 в енергосистемі є дефіцит, тому сьогодні з 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості все таки будуть застосовані графіки обмеження потужності.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, що росіяни зуміли знищити Трипільську ТЕС, оскільки в України повністю закінчились ракети на комплексах ППО, які захищали станцію на тлі браку допомоги від союзників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!