Львівщина отримала чотири автомобілі швидкої від Литви

1438 0
«Швидкі» оснащені обладнанням для надання невідкладної допомоги, проведення реанімаційних заходів тощо.
фото пресслужби львівської ова

фото пресслужби львівської ова

Львівщина отримала «швидкі» від Литовського сейму. 4 автомобілі швидкої допомоги відтепер працюватимуть на потреби галузі охорони здоров’я Львівської області. Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, авто передали представники делегації Сейму Литовської Республіки.

«Швидкі» оснащені обладнанням для надання невідкладної допомоги, проведення реанімаційних заходів тощо.

Читайте також: Львівський ОХМАТДИТ прийняв 90 дітей від початку війни в Україні

Додамо, що це лише невелика частина допомоги для України від Литви. Так, литовський Фонд Blue and Yellow, наприклад, ще раніше передав Україні сотню джипів. Литва і надалі продовжуватиме допомагати Україні і закликає це робити інші країни.

Нагадаємо, благодійник із Великої Британії Майкл Холі спеціально для Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ придбав автомобіль невідкладної допомоги. На кареті швидкої допомоги, яку Майкл Холі купив за власні кошти, до Львова їхав два дні.

Фото пресслужби Львівської ОВА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!