Львівщину засипало снігом. Ситуація на дорогах

3016 0
Спецтехніка прибирала місто всю ніч, а неділю оголосили робочим днем для комунальників.
Фото: go2ua.com

Фото: go2ua.com

Станом на ранок неділі, 4 лютого, у Львові припинились снігові опади, якийх протягом 3-4 лютого випало 64% місячної норми, проте ситуація на дорогах продовжує залишатись складною. Як інформує прес-служба ЛМР, вночі у місті працювало 36 одиниць снігоприбиральної техніки та техвагон ЛКП «Львівелектротранс».

Вранці місто чистили 73 снігоочисних машини, ще 88 перебували на чергуванні. Загалом, для посипання доріг та хідників використали 773 м куб. піскосуміші.

Станом на 9:45, згідно з GPS-картою відстежування снігоприбиральної техніки, у місті працює 40 машин. Концентрацію техніки зафіксовано в центрі міста, у Шевченківському Франківському та Залізничкому районах і у напрямку Винник.

Мешканців просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Важкогабаритний транспорт просять обмежити заїзд в місто.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту, на Львівщині на державних дорогах та автошляхах місцевого значення проїзд забезпечено. На місцях чергують 210 (51) осіб та 151 (43) одиниці техніки.

На перевалах – Івашківському, Ужоцькому та Орявському проїзд забезпечено, покриття – місцями засніжене.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!