Львівська митниця припиняє свою роботу

7138 1
Із неділі її повноваження переходять до Галицької митниці Держмитслужби.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Львівська митниця ДФС 8 грудня припиняє свою роботу у зв’язку з наказом про реорганізацію митниць ДФС. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Львівської митниці.

«З 00:00 8 грудня, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України про початок роботи Державної митної служби України повноваження Львівської митниці ДФС перейдуть до Галицької митниці Держмитслужби», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Як працюватиме електронна черга на пункті пропуску «Краковець»

Вимоги кредиторів до Львівської митниці ДФС прийматимуться до 28 січня 2020 за адресою: 79000, м. Львів, вул. Костюшка, 1, тел. 032 258 99 01.

Після реорганізації, з 8 грудня, Державній митній службі передаються повноваження Державної фіскальної служби з реалізації державної митної політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи.

Читайте також: Яким може бути пішохідний пункт пропуску в Рава-Руській. Візуалізація

Додамо, Галицьку митницю створюють із Львівської, Івано-Франківської і Тернопільської (окрім деяких районів) митниць. Галицьку митницю очолить Володимир Цабак. Він із 2001 по 2003 роки працював юрисконсультом у ЗАТ «Імпекс», опісля й до 2016-го працював у Головному управлінні юстиції Львівської області. Того ж року очолив Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львові, а потім – УКБ ЛОДА.

Загалом замість 26 митниць в Україні їх буде 16.

 


Читайте також:
6 Грудня, 2019 10:07
666 ... уходять-переходять повноваження ... треба щоби і приміщення кудись пішло ... а воно ж -- конкретне ... та й працьовників не завадило б відправити в еротичний похід( на південне узберіжжя Північного океану)... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!