Львівську обласну бібліотеку для дітей визнали інноваційною

2606 0
Львівська обласна бібліотека для дітей стала переможцем 8-ї премії EIFL-PLIP міжнародної Програми інновацій публічних бібліотек за навчально-ігрову бібліотечну програму «Літерландія». Це нова навчально-інтерактивна послуга бібліотеки, система інтерактивних занять з дошкільнятами щодо вивчення абетки за допомогою комп'ютерної гри. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Комп’ютерна гра, яку використовують дошкільната називається «Мишеняткова абетка» і вона стимулює дітей до навчання та підвищує мотивацію й інтерес до читання.

Львівська обласна бібліотека для дітей – третя українська і перша львівська бібліотека, що отримала цей престижний трофей та матеріальну винагороду у розмірі 1500$, які будуть використані на подальше впровадження інновацій для маленьких львів’ян.

Крім львівської бібліотеки, переможцем номінації стала бібліотека Оазис-дель-Сабер з Колумбії, яка забезпечує інтенсивну програму грамотності, що дозволяє підліткам і дорослим навчитися читати, писати і стати більш активними громадянами.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!