Львівська облрада визнала роботу заступників Олександра Ганущина незадовільною

2494 1
Тепер буде розглядатись питання про їх звільнення з посад.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Сьогодні, 10 вересня, депутати Львівської облради визнали незадовільною роботу заступників голови ЛОР Володимира Гірняка та Андрія Білоуса. За відповідне рішення проголосували 53 і 51 депутат відповідно.

Голова ЛОР Олександр Ганущин зазначив, що Володимира Гірняка попередили про те, що він має прозвітувати ще 28 травня, втім, інформації від нього не надійшло. Термін звітного періоду збільшували, але безрезультатно.

Читайте також: «Хто меганеефективно працює – звільнимо». Володимир Гірняк про перевірки обласних закладів

У своїх виступах деякі депутати зазначили, що робота Володимира Гірняка на посаді була деструктивною у частині призначення керівників комунальних закладів, зокрема медичних. Наразі проведено лише 17 конкурсів, 16 закладів – ще очікують. Зазначалось, що в умовах медреформи колективи не можуть працювати без керівників.

Також Володимирові Гірняку нагадали, що він балотувався до Верховної Ради, але відпустку на час виборчої кампанії не взяв. Відтак, роботу Володимира Гірняка визнали незадовільною.

Андрієві Білоусу також закинули те, що він не міг прозвітувати вчасно, а ще наголошували на те, що він не зміг організувати роботу в освітній та науковій галузі. Окрім того, обох ексзаступників Олександра Ганущина звинуватили у тому, що вони політичні амбіції поставили на перше місце. Голова ЛОР додав, що неможливо працювати, якщо президія діє не в унісон.

Тепер, за словами Олександра Ганущина, відбудуться консультації у фракціях щодо звільнення Володимира Гірняка та Андрія Білоуса та щодо нових кандидатів на їхні посади.


Читайте також:
10 Вересня, 2019 19:00
666 ... це навіть не пани а підпанки ... а чубитись намагаються по-дорослому ... людям потрібна така їхня "робота" ? ... най собі отак "працюють" на місці славнозвісної львівської "клюмби" , а отой ганущин міг би і мішки потаскати-потягати ... або ж ящики з пивом ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!