Львівська залізниця планує обладнати вагони для велосипедистів

3875 0
«Львівська залізниця» готова виділити вагони для реалізації проекту з облаштування та адаптації поїздів і електричок до потреб велосипедистів. Про це стало відомо під час робочої зустрічі.
фото: velo.zt.ua

фото: velo.zt.ua

За результатами робочої зустрічі, керівництва служби приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця», ВП «Моторвагонне депо Львів», начальника Управління туризму Львівської ОДА та представників спілки велосипедистів визначено три регіональні електропоїзда серії ЕПЛ2Т 012, 030, 031, що курсують за маршрутами Львів-Мукачево-Ужгород-Львів. На головних вагонах будуть встановленні кріплення для велосипедів. Відповідні зміни внесуть у розклад руху поїздів та незабаром опублікують на сайті www.uz.gov.ua/.

«Зараз саме час об`єднати зусилля для подальшої реалізації проекту. Нам важливі ідеї, та думки велосипедної спільноти Львівщини, тому закликаємо усіх небайдужих активно долучатись до обговорень та подальшої плідної роботи над створенням першого в Україні веловагону»,д – д інформують на своїй сторінці у Facebook учасники ГО Lviv Region. Свої пропозиції та ідеї для подальної реалізації проекту можна залишати у коментарях під дописом.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!