Пиво зі Львова отримало золоту медаль у Брюсселі

18822 0
Учора, 21-го листопада, стало відомо, що українське пиво львівського виробництва нагородили на п’ятому міжнародному професійному конкурсі пива «Brussels beer chalenge», що проводять у Бельгії.
Фото: brusselsbeerchallenge.com

Фото: brusselsbeerchallenge.com

Після дегустації наосліп більше ніж 1 100 різних видів пива з усього світу, журі нагородило золотою медаллю у категорії «Red ale» львівське пиво «Red eyes», виготовлене у «Театрі пива "Правда"».

Як повідомили Tvoemisto.tv у компанії «!Fest», конкурс проводили у європейських традиціях: «Пиво подавали у однакових немаркованих посудинах. Його дегустували, визначали смакові якості, колір, відповідність категорії мануфактурного пива й визначили переможців за зведеними оцінками спеціалістів». Також розповіли, що головний пивовар, який сам відвіз продукцію на цей конкурс, про перемогу дізнався від закордонних колег, бо не відслідковував результати.

Читайте також: Чоловіку, який отруївся в їдальні УКУ, пропонують компенсацію «бофонами». Позиції сторін 

На офіційному сайті зазначають, що «Red eyes» – це американський червоний ель з цитрусовим смаком і ароматом від хмелів Коламбус та Каскад (ABV: 5,8%, IBU: 35).

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!