Львівське сміття хочуть складувати під Тернополем

2039 0
У департаменті поводження з ТПВ Львівської міськради ведуть переговори з міськрадою та бізнесом Тернополя, аби облаштувати там полігон для складування спресованого сміття.
Фото: verbovska.blogspot.com

Фото: verbovska.blogspot.com

Про це в інтерв’ю Tvoemisto.tv розповів директор департаменту поводження з ТПВ Іван Рудницький. Розблокування пресувальної лінії в Рясному та переговори про облаштування полігону під Тернополем він назвав одним зі способів вирішення сміттєвої проблеми Львова. 
 
«Спресовані блоки готові приймати в Тернополі. Мерія міста й тамтешні компанії готові виділити місце біля Тернополя, де їх складатимуть. Найближчим часом відбудуться чергові переговори,  повідомив посадовець.  Якщо нам удасться остаточно узгодити новий полігон для пресованого сміття й облаштувати його, ми за тиждень-два організуємо зустріч із мешканцями Рясного. Спробуємо показати їм дозвільні документи, покажемо фільм про пресувальні станції в Італії та Фінляндії. Дуже сподіваюся, що ми переконаємо їх розблокувати ангар».
 
Нагадаємо, мешканці Рясного з січня блокують пресувальну лінію, встановлену на території «Сільмашу», що на вул. Шевченка, 327-г. У січні на сесії міськради були визначені п'ять майданчиків для пресування сміття, але жоден з них зараз не працює. В Держекоінспекції у Львівській області раніше повідомляли, що не отримували від міськради документів на погодження розміщення пресу для сміття.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!