Львівське управління транспорту тепер може штрафувати за неправильне паркування

2406 2
Відповідне рішення ухвалила сесія ЛМР.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Депутати міськради Львова ухвалили рішення, що дозволяє управлінню транспорту складати протоколи за порушення правил паркування. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Управління транспорту буде мати своїх інспекторів, але чисельність працівників виконавчих органів не збільшиться», – каже директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Чому паркування в містах не може бути безкоштовним (і у Львові теж)

Нагадаємо, окрім патрульної поліції, що, серед іншого, стежить за дотриманням правил дорожнього руху, у Львові вже понад рік працюють інспектори з паркування.


Читайте також:
30 Грудня, 2019 10:11
Михайло Так, штрафувати і права забирати у [***]ів, які на тротуарах паркуються. Проблеми з паркуванням - це проблеми автомобілістів, а не пішоходів. Якшо не подобається, то йди під міську раду і добивайся парковок, а не в комєнтах жалійся. Ти знав на шо йдеш, коли купляв машину, так шо нєхєр жалітись на парковки.
28 Грудня, 2019 22:30
Григорій Тобто рівень тих «управлінців» такий, що підуть штрафувати погано припарковані авто, замість налагоджувати рух транспорту в місті??!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!