Львівські боларди налаштовують по-новому після удару блискавки

4342 0
Під час грози у липні блискавка влучила в щит управління, внаслідок чого згоріла центральна плата. Відтоді боларди в центрі Львова перестали працювати. Нещодавно місто закупило нову плату. Зараз триває переналаштування обладнання.
Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

До кінця тижня триватиме синхронізація та налаштування роботи болардів. До закінчення цього процесу вони працюють у ручному режимі.

«Ми змушені були замінили головну плату керування. Довелося її замовляти закордоном і чекати на доставку, оскільки в нас не виготовляють таке обладнання»,  – цитує прес-служба Львівської міської ради слова начальника управління безпеки міста Юрія Діля.

Читайте також: Один з болардів у Львові пошкодила «швидка допомога»

За цей час також замінили болард на перехресті  Руської і Підвальної.

На заміну обладнання було витрачено 264 тис. грн.: 147 тис. грн – вартість боларда, 117 тис. грн – вартість нової плати для системи керування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!