Львівські десантники за добу знищили ще 12 російських танків

2371 0
Також знищили 5 БТР і одну вантажівку.
Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ за минулу добу спалили 12 російських танків, 5 БТР та одну вантажівку. Про це повідомляє 80-а окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ.

«В результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили – УВАГА – 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з левом на шевроні спалили танк загарбників виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту!», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти втратили ще 250 військових. Найбільше на Краматорському напрямку

Нагадаємо, що за час повномасштабної війни в Україні росія втратила вже 36 900 військових, зокрема за попередню добу армія окупантів зменшилася ще на 250 осіб. У Генштабі зазначили, що найбільших втрат противник зазнав на Краматорському напрямку.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!