На правах реклами

Avalon запровадив інтерактивні стріми. Як це працює

3857 0
Що відбувається на будівельних майданчиках новобудов Львова
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

В інтерактивних ефірах на Instagram-каналі компанії Avalon показують і розповідають про актуальний хід будівництва, і відповідають на питання людей, яких цікавить купівля квартири в новобудовах – від благоустрою території до обладнання в квартирі.

У доповнення до програми Quarantine 24/7, спрямованої на підтримку і захист інвестицій в нерухомість, Avalon запровадив новий формат комунікації «A-LIVE», в рамках якого менеджери проєктів розповідають у прямих ефірах про виконані роботи та динаміку будівництва, яке активно триває.

«Проводимо стріми з будівельних майданчиків, де менеджери проєктів безпосередньо показують і розповідають про динаміку будівництва. Трансляція буде завжди доступна для перегляду у highlight stories нашого профілю в Instagram», – розповідають в компанії Avalon.

Під час стрімів менеджери проєктів також відповідають на питання, які можна залишити в сторіс.

«Формат виявився дуже вдалим. Ми розпочали його минулого тижня і вже за кілька днів один з стрімів став своєрідним діалогом – відповідями на питання, які залишили люди, що цікавляться купівлею квартири», – говорять в компанії.

Минулого тижня було проведено трансляції з чотирьох об’єктів компанії – Avalon 37, Avalon K2, Avalon Time та Avalon Holiday.

Зокрема, в трансляціях, що відбулися, показали і розповіли, як виглядає унікальний для Львова комбінований фасад (вентильований, мокрий та фальцева покрівля) новобудови преміумкласу Avalon 37 на Личаківській, де буде влаштовано зимовий сад і що передбачено на даху будинку.

Показали хід будівництва на території ЖК  Avalon K2 на Замарстинівській, ззовні та всередині будинку і розповіли про особливості самого ЖК у відповідь на питання, що прийшли. Зокрема, про передбачене утеплення будинку (спойлер – 100 мм мінвати), марку ліфтів, що будуть встановлені і велопаркінг.

А під час трансляції з Avalon Time менеджер проєкту розповів про обладнання, яке встановлюють в квартирах житлового комплексу, чому газові труби пофарбовано в жовтий колір і як можна зробити в квартирі теплі підлоги, а також те, що соціальна, торгова і комерційна інфраструктура вже планує свою роботу після здачі комплексу в експлуатацію, оскільки всі нежитлові площі тут вже розкуплено.

Цього тижня трансляції відбуваються з ЖК Avalon Flex, Avalon Zelena Street та Avalon Up.

«Формат Avalon LIVE бачимо як продовження комунікаційної стратегії компанії, спрямованої на відкритість і безпосереднє інформування про хід будівництва на об’єктах та діяльність компанії загалом», – говорять в Avalon.

Відтак трансляції ведуть не професійні спікери, а безпосередньо самі будівельники і проєктна команда, а зйомку команда доручила своїм site-менеджерам, які щодня контролюють хід будівництва на локаціях.

Де дивитися?

Трансляції відбуваються в сторіс Instagram та Facebook, а для перегляду відео буде завжди доступна у highlight stories профілю компанії в Instagram. Також через сторіс можна задати питання, яке вас цікавить і відповіді на них будуть озвучені та показані під час наступних трансляцій. Сьогодні компанія робить трансляцію з ЖК Avalon Up.

Більше про об’єкти компанії можна дізнатися на сайті компанії

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!