Львівські «Карпати» хочуть реконструювати стадіон «Україна». Доповнено

3319 0
Клуб звернувся до віце-прем’єр-міністра України з проханням пришвидшити процес громадських слухань проекту.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Львівські «Карпати» мають намір реставрувати стадіон «Україна» і звернулися до віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубика з проханням надати їм відповідний дозвіл. Про це повідомляє прес-служба клубу.

У клубі кажуть, що ФК «Карпати» готовий забезпечити реалізацію масштабного проекту реконструкції стадіону, щоб перетворити стадіон на сучасний футбольний об’єкт з елементами різноманітної інфраструктури. У 2017-му році виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення дозволити ФК «Карпати» розробити відповідну містобудівну документацію. На початку жовтня цього року клуб подав до міської ради проект реконструкції стадіону.

За словами клубу, підготовка до проведення громадських слухань фактично зупинена Секретаріатом ради ЛМР. Тепер львівські «Карпати» звертаються до віце-прем’єр міністра України Геннадія Зубка, керівництва міста та області з проханням пришвидшити процес громадських слухань детального плану території.

Доповнено.

Пізніше прес-служба ЛМР повідомила про зустріч заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка з директором з розвитку інфраструктури ФК «Карпати» Олегом Солдатенком. Під час зустрічі з’ясували, що жодних затримок з боку мерії немає: проблема є у відсутності роз’яснень до законодавства з боку Уряду.

«Відбулись зміни у національному законодавстві. Те, що мав деталізувати Уряд (процедуру проведення громадських слухань), — не було зроблено. Щоб зрозуміти, як рухатись далі, Львівська міська рада скерувала лист на Кабмін. Такий самий лист, щоб зрозуміти процедуру, скерував і футбольний клуб "Карпати"», — сказав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, з квітня цього року ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!