Львівські «Карпати» можуть завершити грати в Українській прем'єр-лізі

2087 0
Кажуть, бракує грошей.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

У львівському футбольному клубі «Карпати» повідомили, що перенесений раніше матч УПЛ «Карпати» – «Маріуполь» може не відбутись, як і наступні матчі за участі зелено-білих.

Причина, кажуть у клубі, полягає у браку коштів.

«Тритижневий виїзд (а саме у гостях карпатівці мали зіграти свої поєдинки через епідеміологічну ситуацію у Львові) обійдеться майже у півтора мільйони гривень. У клубу таких коштів нема», – ідеться в повідомленні на сайті клубу.

Читайте також: 25 футболістів та персонал ФК Карпати захворіли на коронавірус

За словами виконавчого директора ФК «Карпати» Ростислава Ящишина, новий власник 50% акцій клубу Олег Смалійчук намагався зустрітись із власником другої половини акцій ФК та домовитись про спільне фінансування або викуп його частки, проте зустріч не відбулась.

«Не секрет, що в клубу були тривалі фінансові труднощі, ми рік виживали без фінансування. Зараз у «Карпат» буквально нема власних ресурсів та резервів для продовження життєдіяльності, всі можливі варіанти вичерпані. Необхідна солідна дотація, адже карантинні форс-мажори ніяким чином не можна було передбачити під час формування і так урізаного та скромного бюджету», – кажуть у клубі.

Там додають, що Олег Смалійчук погасив борги перед футболістами, але повністю фінансувати клуб він не може.

Зазначимо, друга половина акцій ФК «Карпати» належить компанії «Крісал Холдінгс», що її повязують із Ігорем Коломойським.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!