У Львові заморозки можуть бути до середини травня

3235 0
Нічого аномального у погоді у Львові за останні декілька днів немає, адже для весни на Галичині притаманна мінливість у погоді. Про це сказала у коментарі tvoemisto.tv начальник відділу метеопрогнозів Львівського регіонального центру з гідрометеорології Лариса Луцан.
фото: skytravel.kiev.ua

фото: skytravel.kiev.ua

За її словами, середня температура у квітні поки на півтори градуса нижча за квітневу норму. Щоправда, за декілька наступних днів ситуація може різко змінитися. У попередні 10 років у Львові температура у квітні було на 2-4 градуси тепліше за норму.

За словами Лариси Луцан, 21-23 квітня низька температура повітря збережеться, а подекуди будуть заморозки. Потепління слід чекати 24-25 квітня, коли температура вдень становитиме 19-24 градуси. «Але не забувайте, що надворі примхлива галицька весна, тож можливі і похолодання. Заморозки можуть бути аж до 15 травня», - зазначила начальник відділу метеопрогнозів.

Підготувала Наталія Горбань


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!