Львівські митники встановили рекорд із розмитнення «євроблях»

4135 0
Учора за робочу зміну вони оформили 170 таких машин і 34 нові автівки.
фото: Дмитро Ларін

фото: Дмитро Ларін

13 грудня у підрозділі митного оформлення «Скнилів» протягом робочого дня оформили рекордну кількість транспортних засобів – 204, з них 170 – автівки на єврономерах. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці ДФС.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник Львівської митниці ДФС Роман Макар, «Скнилів» – єдиний на Львівщині підрозділ митного оформлення машин, і 204 машини – це рекорд за весь час, що він працює.

Читайте також: В Україні набрали чинності закони про «євробляхи». Що це означає

Загалом з 25 листопада, відколи набрали чинності нові закони про машини на єврономерах, у Львівській митниці ДФС розмитнили 1422 машини, з яких 779 (54,8%) – ті, які раніше перебували в Україні в режимах транзиту або тимчасового ввезення. За словами Романа Макара, за цей період сума митних зборів, стягнених з власників розмитнених машин, сягнула 82 млн грн.

У прес-службі Львівської митниці ДФС додали, що у 2018 року в цьому підрозділі в середньому за день оформляли близько 70 транспортних засобів. Тепер тут збільшили інспекторський склад та запровадили робочі дні в суботу та неділю.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС запустила телефонну гарячу лінію та відкрила консультаційний пункт щодо розмитнення машин на єврономерах. Окрім того, відстежити процес розмитнення можна за допомогою онлайн-сервісу.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!